July 22, 2024

Historier om bærekraft: Resirkulering på St Christopher’s Inn i Barcelona

Å ta vare på klimaet mens du er ute og reiser trenger ikke å være vanskelig, spesielt ikke når vandrerhjemmet ditt gjør det de kan for å beskytte planeten vår. Når vandrerhjemmet gjør jobben for deg, kan du lene deg tilbake og nippe til sangriaen i visshet om at du bidrar til en bedre verden.

I denne serien, Hostelworlds Sustainability Stories, setter vi søkelyset på vandrerhjem som gjør en ekstra innsats for miljøet, lokalsamfunnene og gjestene sine, for å sikre at vi alle reiser på en mer ansvarlig måte.

I forrige utgave fortalte vi om hvordan Rio Hostel Buritaca gir noe tilbake til lokalsamfunnet gjennom frivillig arbeid. Denne måneden skal vi til Barcelona, til et vandrerhjem som skaper innovative resirkuleringsløsninger for å fremme bærekraft ikke bare på vandrerhjemmet, men også i byen.

Møt St Christopher’s Inn, Barcelona

Barcelona er full av kultur, gotisk arkitektur og både strand- og storbyferiestemning, og for mange er Barcelona det perfekte feriestedet i Europa.

grunn avsin popularitet har byen vært utsatt for overturisme, og myndighetene har innført regler for å begrense antallet turister som besøker byen, blant annet ved å sette et tak på antall guidede turer, begrense utleiere som leier ut til feriegjester og innføre skatt for cruisepassasjerer. Disse tiltakene ser ut til å virke og har gjort det hyggeligere å bo i byen for lokalbefolkningen, men det gjenstår fortsatt mye arbeid.

Som ansvarlig reisende er det viktig å ta hensyn til hvordan overnattingsstedet ditt påvirker lokalklimaet og lokalsamfunnet, og Eco-Warrior HOSCAR-vinneren St Christopher’s Inn sørger for at du kan gjøre nettopp det.

Christopher’s Inn Barcelonaligger på toppen av den berømtegågaten Las Ramblas, og er det perfekte utgangspunkt for en tur til middelhavsmetropolen .Vandrerhjemmet erkjent for sine innovative resirkuleringsinitiativer, og vi har snakket med Ferran Esteller og Jonny Bower, F&B Manager, for å høre hvordan de sørger for at gjestene får en mer bærekraftig siesta når debesøker Barcelona.

Resirkulering avmer enn emballasje

Når du hører resirkulering, tenker du kanskje “ja, ja, fortell meg noe jeg ikke vet” For mange, spesielt de som bor i vestlige land, er resirkulering en del av hverdagen; papir, plast, papp og glass.

På St Christopher’s gjør de det også, men i tillegg til resirkuleringsbøttene rundt om på vandrerhjemmet har de innført teknologi som samler opp dusjvann og gjenbruker det som toalettvann! Gjestene oppfordres til å bruke mindre vann ved hjelp av enkle tiltak som trykknapper på dusjen for å stoppe unødvendig bruk, noe som reduserer vannforbruket og sparer energi.

Apropos energi: Det meste av vandrerhjemmet drives av solcellepaneler på taket. Så mens du nyter synet av Sagrada Familia, får vandrerhjemmet ditt strøm fra solen.

Mindrematsvinn

Christopher’s innså at mange gjester hadde større øyne enn mage etter en Estrellafor mye kvelden før, og gikk derfor over fra en frokostbuffé med “alt du kan spise” til forhåndsbetaling for å redusere mats vinnet.

I baren Belushi’s har de gjort 20 % av menyen vegansk for å redusere utslippene fra maten. Har du spist for mye tapas? Ta det med deg… i biologisk nedbrytbare matbeholdere som tilbys gjestene. Patatas Bravo! Hvis du har rester igjen når du sjekker ut, kan du legge dem i matdelingskurven og gi dem til andre reisende.

Bestill en øl som gir tilbake til havet

Å streiferundt ide brosteinsbelagte gatene på jakt etter den perfekte paellaen kan gjøre deg tørst. Ta turen til Belushi’s for enOcean Beer som gir 100 % av overskuddet til prosjekter for å rydde opp i havet! St Christopher’s samarbeider med bryggeriet for å øke bevisstheten rundthavnivåstigning og plastforurensning på Barcelonas travle strender.

Hvordan reisende kan bli med

Vi vet at våre reisende ønsker å hjelpe vandrerhjem som bidrar til positive endringer, og St Christopher’s Inn Barcelona gjør nettopp det. Ved å bo der alene tar du et bærekraftig standpunkt, spesielt når vi vet at vandrerhjem i utgangspunkteter mer miljøvennlige enn hoteller!

Når du er på besøk, kan du bli med på gratis spaserturer, leie sykkel, støtte lokale bedrifter og delta i Love the Planet-kampanjen for å tenke på energiforbruk og avfall.

?Klikk her for å bestille et opphold på St Christopher’s Inn Barcelona .

Last ned Hostelworld-appen og møt andre mennesker med en gang du bestiller


Du vil kanskje også like… ?

? Fra rev til redning: de 10 beste reisemålene for frivillig arbeid innen havmiljøvern

? Bør vi fortsatt besøke naturskjønne steder?

? Bærekraftige historier: Frivillig arbeid på Rio Hostel Buritaca

The post Historier om bærekraft: Resirkulering på St Christopher’s Inn i Barcelona appeared first on Hostelworld Travel Blog.

...Read original story here [